Welkom op de website van EP:René - voormalig EP:Tol. Uw wit- en bruingoed specialist, sinds 1957 uitgegroeid tot een begrip in IJmuiden en omstreken. Door een hechte samenwerking met Electronic Partner, de grootste Europese inkooporganisatie in wit- en bruingoed artikelen, kunnen wij de scherpe prijzen bieden die u kent van grote organisaties, maar toch de extra service bieden die u al jaren van ons gewend bent. Op deze website kunt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen maar ook kunt u vanuit huis winkelen in onze webshop. 

Door jarenlange ervaring in de wit- en bruingoedbranche heeft EP:René specialismen opgebouwd op het gebied van onder andere Hifi, satelliet en kabelaansluitingen. Onze passie voor Hifi heeft geresulteerd tot het inrichten van een speciale luisterruimte waar u naar alle rust kunt luisteren naar de mooiste muziekinstallaties.

Het televisie kijken is door de jaren heen aardig verandert. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u televisie wilt kijken via de kabel, satelliet of internet. De opkomst van digitale televisie via de kabel heeft de standaard van uw kabelinstallatie behoorlijk veranderd. Onze medewerkers zijn door middel van trainingen dusdanig op de hoogte van kabelinstallaties, dat wij onszelf Golddealer van Ziggo mogen noemen. EP:René is dan ook het adres voor al uw vragen over digitale televisie, CI+ modules en digitale recorders.

Naast kabeltelevisie kunt u kiezen voor televisie via de satelliet. Satellietontvangst is sinds jaar en dag een vak apart. Om er voor te zorgen dat u zonder problemen gebruik kan maken van het breedste televisieaanbod wat er bestaat, heeft EP:René zich gespecialiseerd in de uitgebreide mogelijkheden van satelliettelevisie.

De medewerkers van EP:René doen hun uiterste best om via alle beschikbare kanalen op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van  wit- en bruingoed. Hierbij kunt u denken aan hoogstandjes op het gebied van wassen, koelen en drogen, maar ook ontwikkelingen op het gebied van Apple en Android tablets, internettelevisie en het streamen van audio worden door ons op de voet gevolgd. Ook op de hoogte blijven? Via ons YouTube kanaal houden we u op de hoogte van de laatste tips. Tevens kunt u bij ons terecht voor mobiele telefonie.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.  

Tot ziens in onze winkel!