Het is vervelend als uw nieuwe flatscreen thuis minder beeldkwaliteit laat zien dan in de winkel. De oorzaak van dit kwaliteitsverlies zit veelal in verkeerde aansluitingen of materialen van onvoldoende kwaliteit. Laat u daarom van te voren goed voorlichten over de beste aansluiting van uw meterkast naar uw televisie en welke materialen u hiervoor nodig heeft. Zo bent u verzekerd van optimale beeldkwaliteit door het hele huis.  

U kunt zelf probleemloos de Hirschmann Multimedia CAI- of satelliet huisinstallatie aanleggen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij ons als gecertificeerde dealer. Wilt u toch liever dat er een onze monteur/installateur langskomt dan kan dat natuurlijk ook bij EP:René.

Als u besluit om de aansluiting zelf te verzorgen willen wij u graag bij staan met advies. Op deze pagina vind u beschikbare documentatie, de aansluitschema’s maar ook de geadviseerde materialen om u goed op weg te helpen. Als u daarna nog vragen of advies nodig heeft helpen wij u als gecertificeerde Hirschmann Platinum Dealer graag verder.

DOCUMENTATIE:

AANSLUITSCHEMA'S

MONTAGEVOORSCHRIFTEN: